miercuri, 22 martie 2017

Un concediu perfect

Ultima mea vacanta, ma refer acum in special la concedii, mi-am petrecut-o la mare, pe litoralul romanesc, intr-un grup mic de prieteni. Vreau sa spun ca m-am distrat si m-am relaxat foarte mult in acelasi timp. A fost ceva spontan si prin aceasta vacanta mi-am demonstrat mie personal inca odata ca lucrurile spontane sunt cele mai frumoase. Nu am stat sa organizez foarte mult aceasta plecare, a fost pur si simpu de pe o zi pe alta, a fost o idee pe care am fructificat-o intr-un timp foarte scurt. A fost prima mea deplasare mai lunga cu masina pentru ca nu aveam de foarte mult timp permisul auto.


Drumul a fost foarte ok, chiar daca au aparut pe parcurs anumite provocari, am reusit sa trec peste ele cu brio. A fost destul de amuzant când am trecut printr-un oras in drum spre mare care avea exact langa primarie un sex shop, iar de atunci au inceput glumele intre cei aflati in masina pe care eu o conduceam. Pot spune ca si din acest motiv drumul mi s-a parut foarte usor si scurt, am avut o companie frumoasa si am vorbit continuu, astfel incat nu ne-am dat seama de kilometri parcursi si de orele scurse.

Pentru ca tinerii au o minte foarte bogata in idei, am inceput sa asemanam fiecare oras sau lucru din jurul nostru cu anumite jucarii sexuale sau chiar ploaia cu picaturi afrodisiace.

Nu am stat foarte mult la mare, ci doar cateva zile, nu au fost nici prea multe, nici prea putine, a fost numarul potrivit pentru un concediu care sa-si indeplineasca scopul.

Un comentariu: